Menu
Show the sharing tools

Boulogne-ribstuk Ravioli Gyoza met boekweit

Boulogne-ribstuk Ravioli Gyoza met boekweit/Auberginekaviaar

Sébastien Cassart

Praktische informatie

Informatie

  • Quantity : 4 personen

Ingredients list

Here are listed the ingredients needed to prepare your Boulogne-ribstuk Ravioli Gyoza met boekweit

To make your life easier, select the ingredients when you're done with them

    • 1 Boulogne-lamsribstuk 4 ribben, toebereid en doorgesneden
    • 1 stuk zachte Boulogne-lamsbout van 400 g
    • 150 g boekweitmeel
    • 300 g wit meel
    • 10 g zout
    • 20 cl kokend water

Voorbereiding

Boulogne-lamsribstuk

++Het ribstuk aan de vleeskant laten braden om het een
bruin korstje te geven

++Het op de vette kant leggen en er een klontje boter,
een takje tijm en een teentje look aan toevoegen

++8 min. in de oven laten bakken op 190°C

Boulogne-lamsbout

++Langs alle kanten inzouten

++Onder vacuüm braden op lage temperatuur gedurende
1 uur op 57°C

++Juist vóór het opdienen, de bout aan alle kanten braden
in een pan

Ravioli Gyoza met boekweit Voor het deeg

++De bloemsoorten en het zout mengen in een keukenrobot

++Mengen met het blad en er beetje bij beetje kokend
water op gieten

KLIK HIER OM DE PDF VAN DE RECEPT TE DOWNLOADEN