Menu
Show the sharing tools

Griet met aromaten

Griet met aromaten
lentegroentjes en schelpjes

Geert Van Hecke

Praktische informatie

Informatie

  • Quantity : 4 personen

Ingredients list

Here are listed the ingredients needed to prepare your Griet met aromaten

To make your life easier, select the ingredients when you're done with them

    • 600gr griet
    • ½ kg schelpjes (kokkels, kreukels, mosselen…)
    • 10gr geraspte gember
    • Zeste van een citroen
    • Fijngehakte sjalot
    • Piment d’Espelette
    • 1 geplette ansjovis
    • 1 dl olijfolie
    • Primeurgroentes (erwtjes, bonen, wortel, prei artisjok…)
    • 2 dl groentenbouillon
    • 1 dl gevogeltebouillon

Voorbereiding

De vis inwrijven met de aromaten, garen in de oven van 70°c gedurende ong. 8min

De groenten garen in water alsook de schelpen in scheutje witte wijn

Groentenbouillon en sap van de schelpdieren inkoken, opwerken met wat boter en olijfolie

KLIK HIER OM DE PDF VAN DE RECEPT TE DOWNLOADEN