Menu
Show the sharing tools

Euro-Toques Garden Party

op maandag 28 augustus 2017 Ferme d’Upignac

Informatie

Een prachtige dag!
Een volkomen succes!
Meer dan 250 aanwezigen!



 
Onze eerste gasten werden vanaf 10 uur in een brandende zon onthaald.

  • Verdeeld in vier groepen hebben ze dan deelgenomen aan het bezoek van de gebouwen van « Le foie gras d’Upignac ».
  • « Speed dating » was de volgende stap: 7 tafels, 7 deelnemers, 1 “wisselende” partner om de 7 minuten die zijn product verdedigt! Innoverend, doeltreffend en zeer interessant!
  • Intussen stelde een lokale partner zijn producten voor via culinaire demo’s met de hulp van onze « Euro Toques » chefs.
  • Ten slotte hebben onze « beverage » partners hun talrijke producten kunnen voorstellen dankzij demo’s en begeleide degustaties.


Na een aperitief met « Principauté de Liège » champagne en de tussenkomst van onze Voorzitter gevolgd door die van politieke prominenten werd wat volgt geserveerd:
Foie gras met truffels van « La Ferme d’Upignac » en een « barbecue » met

  • Grillades van zalm, van « lamsrack », van runderfilet, van varkensborst, …
  • Buffet van rauwkost uit de moestuin. 
  • Buffet van warme groenten.
  • Kaasschotel. 
  • Chocolade dessert.

« Food and beverage » partners
Foies gras « Upignac », Jean Gotta viandes, Océan marée, ISPC, Pains Petit four, Beurre plaquette, A table, Pasta de la mamma, Colombus, Warnez, Valrhona, Safran du cochia, Escargots petits gris de Namur, Desobry, Nespresso, Vins de chez Gérard Bertrand , Eaux de Bru, Jus de fruits Upigni, Bières Martin’s .

« No food » partners
Rational, ECOLAB, Quality partner, Au bleu sarrau, Robot coupe, Monde sélection, Mise en place, Femat, Traiteur la Blommerie.

Rond halfzes ging iedereen uit elkaar met een zeer mooie « geschenkmand » met een ruim assortiment producten van al onze aanwezige partners.
 
We danken in het bijzonder de aanwezige chefs, leden van “Euro Toques”, die veel tijd geïnvesteerd hebben om van die « Garden Party » een volkomen succes te maken.



 
De heren Adam Xavier, Traiteur Adam, Baert Christophe, Bolle Didier, Collard Christian, Delvaux Bruno, Fauville Pascal, Grintzias Georges, Patigny Eric, Vanholsbekke Thierry en Warzée Thierry.
Onze dank gaat ook uit naar al degenen die zich geïnvesteerd hebben in ondersteunende maar noodzakelijke en nuttige taken.

Ten slotte wensen we Mijnheer en Mevrouw Petit, eigenaars van « La Ferme d’Upignac », bijzonder te bedanken voor hun onthaal, hun feilloze beschikbaarheid en hun grote vriendelijkheid!

Aan onze partners van de dag, hartelijk bedankt!