Menu
Show the sharing tools

Nieuwe leden 2019

  « Affût cuisine »

Chef Philippe Germeyn
Rue Haie Mayet, 50
B-5640 Saint-Gérard

Philippe is een autodidact die een echte passie heeft voor zijn job. Zijn 15 jaar ervaring als professionele vishandelaar en als jager op klein en groot wild heeft hem een stevige opleiding bezorgd die hij nu ten dienste stelt van een veeleisende cliënteel die attent is op hoogkwalitatieve producten.

 « Bella trattoria »


Chef Kevin Herman
Grand rue, 1
B-6760 Virton 

Een zeer goede tafel met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Smakelijke lasagnes en een sabayon die de moeite van de omweg waard is... Een echte tussenstop in Italië !

« L’art des mêts »


Chef Dineh Noured
Rue des clercs, 9
B-7000 Bergen
De naam van het restaurant is een knipoog naar Ovidius en weerspiegelt de perfecte romantische sfeer van dit gastronomische etablissement. De hedendaagse kookstijl stemt met de seizoensproducten overeen en stelt dappere gerechten voor.

« Barthels Frédéric – traiteur »

Chef Frédéric Barthels
Place de Jamagne, 11
B-5600 Jamagne

Kok aan huis, ambachtsman van de smaak. Zijn credo: van elk evenement een feest voor de zinnen maken!

« ACT » Traiteur

Chef André Pestiaux
Chemin du lapin, «37
B-7900 Leuze

Traiteur, kok aan huis. Show Cooking, culinaire demo’s. Kookworkshop aan huis. Demo’s en prestaties bij beurzen, tentoonstellingen, enz.

«  Traiteur Laurent Moutoy »

Chef Laurent Moutoy
Chant des oiseaux, 42
B-5030 Gembloux
Gespecialiseerd in prestaties voor bedrijven, ministeriële overheden en erkende federaties of diverse instellingen. Laurent Moutoy gebruikt nieuwe technologieën en stelt een zeer modernekookstijl voor, samen met verrassende smaakassociaties. Dat is ook de waarborg van verse producten, kruiden en bloemen die hij thuis produceert.  

Zijn « sleutelwoorden » zijn kwaliteit, versheid, dienst en stijl.