Menu
Show the sharing tools

Taartje van asperges

Taartje van asperges
met gemarineerde zalm

Geert Van Hecke

Praktische informatie

Informatie

  • Quantity : 4 personen

Ingredients list

Here are listed the ingredients needed to prepare your Taartje van asperges

To make your life easier, select the ingredients when you're done with them

    • 1 kg asperges
    • 400 gr zalm
    • 50 gr zeezout
    • 20 gr suiker
    • 10 zwarte pepers
    • 300 gr puree van asperges
    • 2 eigeel
    • 2 ei
    • 1 dl room
    • Zout
    • Muskaatnoot

Voorbereiding

Alles mengen en verdelen in geboterde vormen.
Afbakken in een oven +/- 90° gedurende 25 m in bain-marie.

De zalm inwrijven met de kruiden, in plastiekfolie verpakken en 3 uur laten marineren
Hel vel krokant bakken

 

Dresseren met verse kruiden en vinaigrette van olijfolie, mosterd en balsamicoazijn.

KLIK HIER OM DE PDF VAN DE RECEPT TE DOWNLOADEN